Een huis laten leegruimen door een ervaren bedrijf

Ga je verhuizen? Bij het opzeggen van de huur of bij het verkopen van de woning moet je de woning schoon opleveren. Je kunt dan een bedrijf vragen om jouw woning leeg te ruimen. Doorgaans is dat bedrijf niet alleen gespecialiseerd in woningontruimingen. Er wordt ook gezorgd voor het vervoer van jouw persoonlijke bezittingen en voor de opslag van jouw bezittingen. De ontruimde woning moet, zoals al eerder opgemerkt, keurig worden opgeleverd. Het bedrijf levert daarom ook schoonmaakdiensten, zodat de woning keurig kan worden opgeleverd. Moet er, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of een overlijden, een woning worden leeggeruimd? Inwoners van Utrecht en omgeving kunnen een beroep doen op Huis leegruimen Utrecht.

Je kunt rekenen op vakmanschap en discretie

Moet er om wat voor een reden dan ook een huis worden leeggeruimd in Utrecht of omgeving? Dan wordt er altijd gezorgd voor een professionele afhandeling van de woningontruiming. Moet er een huis worden leeggehaald vanwege een overlijden? Uiteraard kun je ook dan rekenen op vakmanschap en discretie. Er wordt voorzichtig en respectvol omgegaan met jouw bezittingen. Ze kunnen direct naar de nieuwe locatie worden vervoerd. Is dat niet de bedoeling? Dan kunnen jouw bezittingen veilig worden opgeslagen. Kies je voor tijdige opslag na een ontruiming? Dan krijg je een inventarisatielijst met foto's van jouw spullen. Heb je spullen die je zelf niet mee gebruikt? Je kunt er dan voor kiezen om die spullen af te staan. Ze worden dan door het bedrijf dat de ontruiming heeft verzorgd naar een kringloopwinkel gebracht. 

De werkwijze bij een woningontruiming

Heb je besloten om jouw huis te laten ontruimen? Het bedrijf zal de opdracht dan inventariseren. Vervolgens krijg je een offerte opgestuurd. Na goedkeuring van de offerte wordt er samen een datum voor de woningontruiming gepland. Jouw spullen kunnen direct bij jouw nieuwe locatie worden bezorgd. Een andere mogelijkheid is om jouw spullen gedurende één maand op te laten slaan. Na de woningontruiming wordt bijvoorbeeld de vloerbedekking verwijderd en wordt de woning opgeruimd en schoongemaakt. 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *