Een professionele behandeling van de autolak

Hoogstwaarschijnlijk ben je trots op jouw auto. Je rijdt er met plezier in. Vanzelfsprekend wil je zo lang mogelijk genieten van jouw auto. Daarom heb je gekozen voor Car detailing. De lak van jouw auto wordt dan professioneel behandeld. Met een behandeling op periodieke basis kan schade aan de lak van jouw auto worden voorkomen, want tijdens een periodieke behandeling worden er beschermlagen aangebracht en worden eventuele oneffenheden aangepakt. Zo kan er gezorgd worden voor een prachtig resultaat waar je ongetwijfeld van kunt genieten.

Een behandeling die bestaat uit drie onderdelen

De behandeling van de lak van jouw auto bestaat uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel is polijsten. De autolak wordt met professionele middelen en machines naar een optimale staat gebracht. Het volgende onderdeel is keramische coating. Er wordt dan een daadwerkelijke beschermlaag op de lak van jouw auto aangebracht. Daardoor kan vuil zich veel minder hechten en ontstaat er minder snel lakschade door bijvoorbeeld steenslag. Het derde onderdeel is glass coating. Ook de ramen van jouw auto worden meegenomen in de behandeling. 

Een uitgebreide behandeling van jouw auto

Bij deze behandeling zit het hem, zoals ook al blijkt uit de naam, in de details. Car detailing is overigens niet uitsluitend het behandelen van de lak van jouw auto. Bij een uitvoerige behandeling wordt onder andere gezorgd voor het coaten van de bekleding en het behandelen van de velgen. Er is echter nog veel meer mogelijk. Zo kunnen bijvoorbeeld de kunststof onderdelen van jouw auto van een behandeling worden voorzien. Een  behandeling van jouw auto is dus  is een vrij uitgebreid proces. Die behandeling kost dus veel tijd. Daarom ben je bij deze uitgebreide behandeling  jouw auto drie dagen kwijt. Ongetwijfeld zul je versteld staan van het resultaat.

Ongewenste geuren worden verwijderd

Het interieur van jouw auto wordt niet alleen gereinigd. Door het plaatsen van een ozonapparaat in jouw auto wordt in 2 tot 4 uur tijd de lucht in jouw auto gereinigd. Geuren, zoals tabakslucht of de geur van huisdieren, zijn na de behandeling verdwenen.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *