Gebruik maken van een Vip bus?

Voor diverse gelegenheden kun je gebruik maken van een Vip bus. Wat is een Vip bus precies? Een bus met luxe inrichting in te zetten voor diverse (bedrijfs)doeleinden. Binnenin de Vip bus vind je dingen als luxe LCD schermen voor presentaties, een spraak en geluids-installatie en catering. Luxe stoelen (al dan niet in een rondzit), draadloos internet en digitale televisie behoren ook tot de mogelijkheden. Bij verschillende bedrijven is een Vip bus te huren.

Voor welke doeleinden?

Voor welke doeleinden kun je zo'n Vip bus gebruiken? Hij is in te zetten als je en bedrijfspresentatie wilt geven, voorafgaand aan een congres of beurs. Of als je onderweg een vergadering wilt houden. Maar natuurlijk ook voor promotietours, productpresentaties of cruise transfers. Tevens voor privé tours of afgestemde zakelijke aangelegenheden kan een Vip bus ingezet worden. Bijvoorbeeld als je met een zakelijke relatie een speciale plek wilt bezoeken. De Vip services kun je als klant met het vervoersbedrijf doorspreken. Geheel naar wens van de klant worden ze uitgevoerd. Uiteraard zit er wel een kostenplaatje aan verbonden.

Reistijd optimaal benutten

Met een Vip bus kun je je reistijd optimaal benutten. Veel bekende bedrijven zetten de Vip bus in als promotiebus, zoals banken en diverse pretparken. Je kunt de bus ook laten bestickeren met reclametekst. Ben je een startende ondernemer en wil je jouw nieuwe product promoten waarbij je ook een locatie bezoekt? Een voorbeeld: stel je bent een bedrijf dat handelt in zonnepanelen. Dan kun je de werknemers meenemen op tour, en in de bus een presentatie geven over de zonnepanelen. Tijdens de presentatie kun je gebruik maken van het draadloze spraaksysteem in de Vip-bus, de verschillende LCD schermen plus multimedia. En natuurlijk van de catering! Aansluitend bezoeken jullie de fabriek waar de zonnepanelen gemaakt worden. Of het nu een professionele zakenreis is, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, de mogelijkheden met een Vip bus zijn legio!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *