Het gemak van een online kaart versturen

We sturen met z'n allen minder kaartjes dan we vroeger deden. En eigenlijk is dat zonde. Er is weinig leuker dan een kaartje te ontvangen. Bijvoorbeeld wanneer je jarig bent. Maar een kaart versturen is vrij veel gedoe: je moet postzegels in huis hebben én naar de dichstbijzijnde brievenbus lopen. Gelukkig is er tegenwoordig een makkelijkere manier. Gewoon via de computer. Hieronder hebben we de drie voordelen van een digitale kaart versturen voor je op een rijtje gezet.

Geen postzegels meer nodig

We weten allemaal hoe vervelend het is om een kaartje te schrijven, alleen maar om er vervolgens achter te komen dat je geen postzegels in huis hebt. Nu moet je dus eerst nog naar de winkel. En als je maar één kaartje hoeft te versturen, is het best vervelend dat je tien postzegels in huis moet halen. Wat moet je nu met die andere negen doen? Dit probleem is met een online kaart meteen opgelost. Jij kiest simpelweg je kaartje, schrijft de tekst én de rest word voor je gedaan. Zo simpel als het maar kan, dus.

Je hoeft de deur niet meer uit

Misschien ben je té druk en heb je geen tijd. Of het regent pijpenstelen en je hebt geen zin om naar buiten te gaan. Er zijn verschillende redenen waarom je de brief even niet op de post kunt doen. Dit is niet voor niets één van de meest genoemde redenen voor het versturen van een digitale kaart. Je hoeft je huis niet meer uit, en kunt gemakkelijk een kaartje sturen vanaf je bank. Met je pyjama nog aan.

De kaart komt altijd op tijd aan

De post is niet altijd even betrouwbaar, maar online kun je simpelweg aangeven op welke datum je wilt dat de kaart word afgeleverd. Dit zorgt ervoor dat je minder snel een verjaardagskaartje zult vergeten. Je kunt de kaart ook meerdere dagen van tevoren al bestellen. Zo weet je zeker dat jouw kaart op de verjaardag zal worden ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *