Nieuwe auto kopen?

Wanneer je toe bent aan een nieuwe auto kun je deze bijvoorbeeld kopen bij een Garage Culemborg. Uiteraard zijn de showrooms van autogarages momenteel gesloten. Maar ze zijn nog wel te bereiken per mail of telefoon. Tevens kun je de werkplaats op afspraak bezoeken. Bij een Garage Culemborg vind je veel gebruikte auto's. Voor je budget is het wellicht een goed idee om zo'n gebruikte auto te kopen want je bespaart hierdoor enorm op de kosten.

Financieren van je auto

Misschien zijn je financiën niet toereikend genoeg om een (gebruikte) auto te kopen. Bij een Garage Culemborg is het mogelijk je auto te financieren, oftewel: geld te lenen voor de auto die je wilt kopen. Voordeel is dat je hierdoor meteen eigenaar bent van de auto. Maar, nadeel is natuurlijk dat je rente betaalt over het af te betalen bedrag. Een Garage Culemborg werkt samen met betrouwbare en transparante partners. Daardoor is de rente die je als klant betaalt relatief laag. Je kunt zelf de aanbetaling en looptijd bepalen. De wegenbelasting, afschrijving onderhoud en de verzekering komen wel voor jouw rekening. 

Lenen voor bedrijven

Voor bedrijven en ondernemers is het mogelijk geld te lenen voor de aanschaf van een auto, dit wordt financial lease genoemd. Als bedrijf heb je dan de mogelijkheid tot terugvordering van BTW, en je bent direct eigenaar. Jonge ondernemers (die zes maanden of meer een bedrijf hebben) kunnen hier ook gebruik van maken. Particulieren komen soms ook in aanmerking om te leasen. Over de precieze voorwaarden omtrent het leasen kun je informeren bij een Garage Culemborg. 

Welke auto past bij jou?

Wanneer je besluit een auto te kopen bij een Garage Culemborg is het van belang dat je een model kiest dat bij jou of bij je bedrijf past. Diverse extra's zijn mogelijk zoals schuifdak of stoelverwarming. Als de auto die je wenst niet in de voorraad staat, wordt in het bestand gekeken of deze elders bij een van de dealers te verkrijgen is. Onderhoudsbeurten zijn ook mogelijk bij een Garage Culemborg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *