Wil je verzenddozen bedrukken voor je webshop?

Heb je een eigen webshop en ben je op zoek naar een leuke manier om je pakketjes te personaliseren? Dan is verzenddozen bedrukken zeker een goede optie. Op die manier heb je kartonnen dozen met een print van jouw logo, of misschien een leuk patroon dat past bij het imago van je bedrijf. Zodra deze pakketjes bij de klant binnenkomen zien ze direct van wie het afkomstig is. Dit draagt bij aan verbinding en aan het merkgevoel dat je wilt dat je klanten ervaren. Verzenddozen bedrukken is een hele slimme manier om aan klantenbinding te doen, want de pakketjes die ze ontvangen zien er direct al leuker uit.

Wat kost verzenddozen bedrukken?

Het is onmogelijk om hier een prijs te geven voor verzenddozen bedrukken, want dit is natuurlijk afhankelijk van het formaat van de doos. Echter, het hoeft lang niet zo duur te zijn als je denkt. Als je namelijk dozen in een grote oplage laat bedrukken met jouw logo dan is het doorgaans zelfs goedkoper dan dozen in een kleine oplage zonder bedrukking. De kunst zit hem simpelweg in het volumevoordeel. Doorgaans moet je wel eenmalige kosten betalen voor het maken van een mal of zeef, maar dat hangt allemaal af van het bedrijf waarbij je aanklopt voor het verzenddozen bedrukken. De opties verschillen van bedrijf tot bedrijf, en een doos met 1 kleur bedrukken is natuurlijk goedkoper dan iets in full color.

Je eigen verzenddozen gebruiken

Wat je ook online verkoopt, klanten vinden het altijd prettig en professioneel om hun order in een doos te ontvangen waar het logo van het bedrijf op staat. Dit oogt nu eenmaal mooier en betrouwbaarder. Klanten zien dan dat je aandacht besteedt aan dat soort zaken, en dat je niet een simpele, goedkope doos hebt gebruikt zoals vele kleine webshops doen. Kwaliteitsproducten verzend je in mooie verzenddozen, en deze kun je het beste bedrukken met je eigen logo of print.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *